Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt en lördagsmorgon


kunde man se att solen hade stigit upp

strålande glad

För den sken och bländade en med sitt

undersköna ljusa leende

Så snabbt klädde man på sig för att gå ut

och möta upp den

Gå ut och tillsammans med solen ta sig

en liten morgonpromenad

För det gör en alltid lika gott, tycker jag

Får en att må riktigt bra

D-vitaminer ni vet

Det som vi alla behöver ha…

Tidigt en lördagsmorgon!

Ken Cassel
19/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-19 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel