Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballerinan


Hon är så söt och nätt den unga vackra kvinnan

som så lätt på dansgolvet

dansar balett

Tippar fram på tå

För lätt som en fjäder är hon näst intill helt perfekt

Hur vacker som helst

För när man ser hur graciöst hon för sig fram

över dansgolvet

kan man inte på henne titta sig riktigt mätt

Hon är som en vacker vit svan

Ballerinan!

Ken Cassel
19/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-19 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel