Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig till varje pris


Och ingen ska få förstöra min kärleksdröm

så öm

För älskling, den här chansen som jag ger till dig

kommer inte så ofta

Plus att jag ser att du står och fryser

Inte så skönt

Så kom hit min älskling

Här sätt på dig, min kofta


Jag måste ha dig till varje pris

Och det finns ingen som kan stoppa min

kärleksdröm

Om någon ens försöker kollrar jag genast bort den

med någon liten nödlögn

Allt för att få vara ensam tillsammans med dig

Hoppas att det nu inte gör någonting

Hoppas att du inte blev arg på mig

Älskar ju dig numera och på dig vill ha första tjing

för du är ju bara för fin

Som en god söt liten vitamin

Så då måste du ju bara kunna förlåta mig

om jag i din närvaro

mot andra beter mig lite som ett svin

Kärleken min

Jag vill ha dig!

Ken Cassel
19/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-19 18:28



Bookmark and Share


  AstridElisabet
Fint!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel