Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar???



När kåtheten stiger in

så stiger förståndet ut

det är

kanske därför man äntligen

får sig ett skjut




Fri vers av Lone Wolf
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-19 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahahaha tillåt mig småle=)
Z*
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf