Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det...




Tårar faller ner

men bara en liten stund

ta en en tid för till min lund


ack du svider

en liten ros

får en dos

kärleken

flyger sedan

sin kos





Bunden vers av Lone Wolf
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-19 21:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
sorglig
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf