Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M vänder sig bort ett ögonblick

 

M vänder sig bort ett ögonblick
inom synhåll för sjön och huset
underligt att behöva förklara
vad som pågår

att jag ändrat mig att hjärtan
inte längre växer i träden att
jag hela tiden lämnar allt bakom

ska det verkligen vara nödvändigt
att gå hela den långa vägen bara
för att försvinna

nu står jag här och väntar
fast jag vet att M redan är
på väg och inte förklarar
vad som pågår

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 384 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-19 21:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
En gripande text, ett gripande möte. Tycker om bilden av hjärtan som inte längre växer i träden.
2013-10-22

    ej medlem längre
svår part att gräla med, läser jag om den där. men jag kan ju ha fel(is)
2013-10-21

  Monika A Mirsch VIP
din text sänder skälvningar genom mitt skelett - vad hände sen?
2013-10-21

    ej medlem längre
Eteriskt spännande.
2013-10-21

  Stigi Skog
Jag läser det som att du ger en lyrisk beskrivning av svårigheten i att kommunicera....inte förklarar vad som pågår....
2013-10-20

  Gerd Vading
Fin gestaltning en konflikt. Gillar!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin