Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten natt




När natten lägger sig runt mig

så blir jag inte längre hård

jag blir åter en ängel mjuk

förvandlad och vacker igen

jag tackar och ger

från mig själv och ler

ta mig nu här

vill inte längre vara där

här

inte där

kom till mig nu

orkar inte mer

jag går itu

nu




Fri vers av Lone Wolf
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-19 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan vad bra!
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf