Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis

fylla år vad fan är det

jag blir inte yngre utan bar fet

himlen är fortfarande blå

och jag blir bara fyrtiotvå

så jävla ung

kom igen å sjung

bara en liten sång

så jag kommer igång

puss

puss

kom hit så ska jag bjuda er på skjuts

mmmmmmmm

mums




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nämen inte är man äldre än hur man agerar Hänga ut den på vädring är nog inte svaret på dina böner iaf
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf