Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

början på slutet av vad som aldrig var

regn piskar
vårlätta, tunna kjolar
duger det här?
är jag tillräckligt mycket
som du vill ha mig nu
eller önskas någonting mer?

tonerna är inte de välkända
men de får blodet att pumpa
huvudet att falla
upp, ner
upp, ner
kanske mest för att passa in
i vad du tycker är rätt
blickar som inte möts
sneglade han?
kanske
sneglade jag?
definitivt

blir det något mer nu
eller är det här
början
på slutet
som aldrig var?

kanske passar jag
bara inte in
i din bild
om svårhet
och distans




Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy