Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
torsdag 15:23


obotlingen

han ringer mig
på avtalad tid
och vi andas i fyrkanter
och andningen löser alla världens problem

det blir så här, säger de
och vi får se om vi är rätt instans

men om inte ni heller är det
vad är fel på mig då

vem går man till när man provat allting

varför ska man finnas över huvud taget
om man är obotlig




Fri vers av Ms.Sophy
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-18 15:18



Bookmark and Share


  Ananas
Starkt!
2017-06-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
obotligt divin, är vad du är
2017-05-20

  K.S. Sollenhag VIP
Bra beskrivet. Och jag fick inspiration till en egen dikt också. Eftersom jag känner igen mig.
2017-05-18

    ej medlem längre
Man kan finnas ändå
Forskningen går framåt någon kan hitta ett bot
Bra dikt bokmärker denna och hoppar in i dina andra dikter
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy