Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en kyss som drar bort i vinden



ibland så lycklig
så det gör ont



ja jag vet
att det oftast
slår tillbaka
dan därpå


ibland så lycklig
så det gör ont



och ja jag
vill krama hela världen



men det svider
djupt inom


för jag vet
morgondagen betalar
alltid sitt pris


ibland så lycklig
så det gör ont




för jag vet att
det är en kyss
som drar bort
i vinden


medans tårar
skär sönder
tunn hud
på kinden





ibland så lycklig
så det gör ont




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-20 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket uttrycksfullt! En dikt man "känner". Tack för att du delade med dig!
2013-10-25

  Maria Sundelin VIP
Bra fångade känslor

2013-10-24

  KattenKin VIP
Väldigt vackert skrivet.
2013-10-20

    ordskalv
för jag vet att
det är en kyss
som drar bort
i vinden


medans tårar
skär sönder
tunn hud
på kinden


GENIALISKT rimmat!
2013-10-20

    ej medlem längre
Mästerligt!!! Och vilken titel!!!!!
2013-10-20

  Lars Hedlin
Starkt i känslan!
2013-10-20

  KYREUS of Sweden
Gillas mycket!
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell