Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi alla fick en varsin önskan


så skulle min i alla fall bli att all cancer

försvann ifrån jordens yta

För vilket helvete det tycks vara

Bröstcancer, prostatacancer och så vidare

Inget som man ens önskar sin värsta fiende

Plus att skulle den önskan gå in, så skulle jag

helt plötsligt om min önskan

kunna skryta…

Vad skulle du önska dig om du fick

en önskan?!

Nu drömmer jag igen

Önsketänkande av mig att någon ens kommer

svara på den frågan….

Ken Cassel
20/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-20 12:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, tänk om sjukdomar som cancer
kunde försvinna, ja alla svåra sjukdomar, det skulle kännas så bra.
2013-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Bort med allt elände!!!
Önskar jag det så innefattar det all sjukdom och alla krig med mera...då skulle nog världen se annorlunda ut...
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel