Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om


att du är det gulligaste som går omkring

i ett par höga röda förtjusande klackskor

En söt liten ängel som nere på marken bor

En som jag har ett gott öga till

Men så kallar du mig ju också för bror

Och är du syster till mig så är jag bror

till vem som helst

Tycker ju om dig

Ser upp till dig

Så i dig är jag lite frälst, min älskade vän

Kom så springer vi ikapp lite fram på vägen

För först fram till stolpen där borta tar hem segern


Hon tog av sig sina förtjusande röda kor

och vips så var hon redan framme vid stolpen

Jag han inte ens reagera

Kunde inte mer än skratta lite åt det hela

Men bara för att jag förlorade så kom vi överens om

att den här kvällen skulle jag stå för middagen

Och smart som jag är så vart det ju självklart

den fina restaurangen

Ett stenkast ifrån era hjärtan

med den bästa servicen och godaste maten

Inget snack om den saken…

Du vet väl om?!

Ken Cassel
20/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-20 14:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver
2013-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel