Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny vänskap

tack för pratstunden
vännen

tack för att jag får
spegla och stötta min själ mot din



vilken tur jag har att få möta dig

en människa som inte förirrat sig i det ytliga
utan kan se under

där under sker




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-20 20:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och varmt!
2013-10-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-10-23

  Bibbi VIP
Jättefin text.
2013-10-23

  Rozsi.kovacs

Vilken vacker hyllning till den
äkta o varma vänskapen,bravo
2013-10-23

  Quasimodo
Mycket talande och sant i dessa ord!
2013-10-23

  petter rost
En mycket vacker dikt Sannna, så många fina reflektioner i stllla ord. "...utan kan se under / där under sker" - poesi som måste märkas i min bok!
2013-10-21

  Knickedick
en människa som man kan vara tyst med utan att det blir tryckande
2013-10-21

  bittemi VIP
Fint om vänskap
2013-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint om att kunna se människan bakom...(eller under)...
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP