Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar mina barn så otroligt mycket, så jag tror inte de någonsin verkligen kan förstå HUR mycket !!!


Tiden rinner så fort min vän



jag borde
sova men




jag kan ligga
vaken här flera
timmar på natten


och bara förundras
över hur vacker
du är



jag borde
sova men



tiden rinner så
fort min vän



och det slår mig
att du aldrig riktigt
kommer förstå
hur mycket jag
älskar dig



min underbara
lilla tjej




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-21 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fick mina ögon att fyllas av tårar. Så ömsint vackert!
2013-10-25

    ej medlem längre
vackra ord..från en kärleksfull
mor..
2013-10-21

  Lars Hedlin
Så varmt ömt och fint!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell