Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för dag?

när kraften inte kommer
acceptera
allt annat blir bara
ytterligare stresspåslag

när du inte vill
ta på dig kläder
gå i morgonrock

när dockusåpor
plötsligt blir intressanta

Stanna kvar i det

sluta slå dig i huvudet
med alla måsten
som tränger på

energin kommer
när du minst anar det

när du möter koltrastens
blick genom fönsterrutan
förstår du att
han känner igen dig

strax ser du på trädet
de har ätit slut
på fettbollarna

då kommer lusten
att hämta fler
bollar att bulta på
och hänga upp

för dessa frusna
små vänner
som måste ha
energi varje dag
för att hitta mat




Fri vers av Kim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-21 11:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns inom....kram
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP