Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till att öka förståelse


att förstå bättre en man i Fiskarnas tecken.. ( choka )


förstår du
verkligen inte: han är ledsen
och sårad, - det kan
vem som helst bli
av dina giftiga ord;
han vill behålla
sin självrespekt och värde,
känner sig missförstådd
påtrampad, utnyttjad -
precis som du gjort
av välförståeliga skäl;
han trodde nog att
du var en vän efter så
lång tid bakom er;
att du var äkta intresserad
av honom som
människa, inte bara
av utseende
och sex med honom; för han
vill respektera
och välja det ädlaste;
släkt, äktenskap och
traditioner ger trygg
framtid, och respekt
som han söker som tröst
inför sin stundande död





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-21 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du tog orden ur min mun!
Jag satt och skulle komma på något att skriva om den manliga hjärtesorgen, de har ju lika ont som vi i det ibland förstås;)Särskilt när våra tungor går loss på dem..ve dem då:S

Tack för en kanon text:D
2013-10-21

  Lars Hedlin
Starka ord och känslor!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran