Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämna plågor


Problem som hopar sig där var dag har

sina egna små problem

För så fort man har klarat av ett så dyker genast

ett annat upp

Så att leva kan ibland kännas jävligt tufft

Men så är ju livet också som en hora där man jämt

och ständigt säljer sig för billigt

Till exempel

För dålig lön på jobbet men ändå så går man dit

varje vardag helt frivilligt

Så att man kan känna jämna plågor kan väl ändå inte

vara så svårt att förstå

Motvilligt

Men vad annat kan man göra än att kämpa på

för att ge upp är ju inget option

Så det är bara att ta och gilla läget

och fortsätta gå

Så därför gör jag så…

Ken Cassel
21/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-21 15:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet Ken, det kan vara bra att stanna upp emellanåt, inte bara gå på
2013-10-24

  Sofhia Wirström
ja du
livet inte alltid lätt
ibland måste vi
stanna upp
känna efter
hur vi mår
innerst inne på
vandring genom liv
2013-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att gå på i ullstrumporna, som man säger...:-))
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel