Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budgie


Budgie bestod av tre grabbar där sångaren

hade ett av de tjockaste glasögon

man någonsin har sett

Men det komplicerade han med sin underbara

sång istället

Och vilken underbar röst sen

Och aldrig så hade man fått höra sådant drag

av tre unga grabbar förut

som gav järnet

En av mina absoluta favoriter när jag var ung

Budgie!

Väl värda sin uppmärksamhet

Lyssna på dem och döm själva

Finns på You Tube skulle jag tro...

Ken Cassel
21/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-21 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel