Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten


Springer ut på klippan
Med vinden under mina armar
Om jag hade hoppat kanske jag hade kunnat flyga
Frihet
Är ett med havet
Trygghet
Allt jag behöver
Vatten
Mitt sanna element




Övriga genrer av Oliviuus
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-21 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus