Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska jag visa dej kärlek

Kyss mej

Med dina mjuka läppar

Håll om mej,

Till tidens slut

Älska mej

Av hela ditt hjärta

Så lovar jag dej

Att du varje natt ska få somna

Till mina hjärtslag

Som bara slår för dej

Jag ska visa dej kärlek






Övriga genrer av Oliviuus
Läst 356 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-21 21:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert om kärleks vara och kunna, ja !
2014-01-06

  Tess74
Ömt och vackert
2013-11-26

  Angela Bohlin VIP
Det är kärlek...
2013-10-27

  ULJO
Kärlekspoesi så vackert
2013-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ömsint dikt om kärlek!
2013-10-22

  Mona Nordkvist VIP
Vackert om kärleken!
2013-10-22

  Carina Bendix
Vackert!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus