Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld krackelerad


Jag blev lämnad ensam

jag blev lämnad,

rädd

utan hopp.


Med sista gnistan utsläckt

inser jag,

att tiden läker

ingenting.


Önskar att någon bara kom

för att slicka mina sår,

slicka mina ärr

på själen som blev såld.






Fri vers av Katinka VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-10-21 21:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart vackert.
2013-11-28

  ULJO
Djupt berörande text
2013-10-25

  Maria Sundelin VIP
Starkt och väldigt sorgligt.
Kramar
2013-10-25

  SatansSon VIP
riktigt bra. men sorgligt.
2013-10-24

  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat
2013-10-22

  Nina Nightwish
En vacker men sorglig text.. Ensamheten ekar i orden
2013-10-22

  Mike
Smärtsam läsning. Ensamhet och ångest. Tänker väldigt mycket på texten till Kent låten socker.
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP