Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten


Förutsättningen för liv

Undrar vilken eller vilka planeter därute i kosmos

som har samma förutsättningar som vi

Och kommer vi människor någonsin kunna åka dit

Åka dit och hälsa på

För kommer vi någonsin uppfinna en maskin

med sådant driv

En farkost som man kan lita på

För hej och hå vad den måste rusa fram i rymden

Ja, åh, vad den måste gå

Ljusets hastighet gånger två

Och det bästa vore väl om den gick på

destillerat vatten ändå

För då skulle vi även bli miljövänliga

ute i rymden också

Inte så dumt skulle jag vilja påstå

Bara segla fram på en stor havskryssare i rymden

där solens strålar får vind i seglen

så att vi kommer att nå våran destination och mål

Och väl där framme så kan vi ju alltid fira med

ett varsitt glas med vatten

SKÅL!!!

Ken Cassel
21/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-21 22:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tankar om vatten som är så viktigt för allt liv
2013-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Nu blev jag törstig ju...trevliga tankar...
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel