Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Licht, mach schnell!

på väg genom mörkren

gatlyktor flimrar förbi

en stjärnhimmel på rad

stjärnor trädda på strå

några får gå till höger

några får gå till vänster




Fri vers av Bill Larsson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-03-10 23:26



Bookmark and Share


  Madjori
Vet inte om jag ska välja vänster eller höger ....
vill ju vara välja den rätta vägen.... och inte vill jag gå fort om jag valt fel väg...
Berör mig djupt.
2006-07-02

    Fredrik Söderberg
Jag tycker du skriver fruktansvärt bra!
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP