Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns ingen olycklig kärlek, tror jag ( choka )


det sägs att den

kärlek som ej besvaras

är olycklig, är den?!

att få känna elden.. att

få brinna och

kittlas, rodna och stamma,

är det olycka?

naturligtvis inte alls!

det är hett! är

ärligt, till hälften helt rätt;

den haltar lätt av

den anledningen, men

för övrigt finns det

hopp! så länge det finns ork

att försöka få

någon se den diamant

den älskande är...: med begär




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-22 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran