Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunen drar så hårt i svångremmen att hjälp till nödställda minskar med oroväckande fart.


Övergiven

 

Sitter här stum

Så jävla dum är jag

att inte en tanke är klar

 

Sitter här blind

Så jävla svart

är min dag

 

Kommunen låser in mig

med min ensamhet

 

Bara jag och min totala

uppgivenhet

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-22 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman