Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse 2.0

Jag leker modern
svart-vit
skräckfilm
a la 20-tal

med fantastisk
skärpa
och tveklöst
fotografi

bara så att du inte ska se
den dammiga
dockteatern




Fri vers av MissFluff
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-22 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff