Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockans spegel


Som en spegelbild av vad hon gjort
krossade han hennes hjärta
i minst tusen bitar

en trasdocka
är alltid
gjord av trasor
det är det som är grejen

Sorgen var, förvisso, intensiv
men kort
när trasdockan försvann

men förvånansvärt
lätt
att byta ut
till nyare modell

trasdockan valde själv
att rymma
smita
gömma sej
bryta sig loss

sen kom hon
inte längre än till diket
där hon fastnade i leran

dumma dumma lilla docka




Fri vers av MissFluff
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-22 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff