Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22.10.13


tidens svinn

utanför
nånting som stör
ett uppvaknande
inte så tvärt som jag trott
men en besvikelse
värre än jag hoppats

tidens svinn
det är vi
tystnaden
när trummorna räknat in
det är vi

ett apatiskt konstaterande

om jag bara hade ljugit
hade du varit här nu




Fri vers av David Gustafsson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-22 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson