Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustus vänner.

Flickan försiktig och fröken tändargas
hade byggt ett hus med
väggar av glas.

Tillsammans kastas illasinnade stenar.
Motstånd som både utesluter
och förenar.

Allt kommer kollapsa med ett kras
Försiktig aktar sig sedan för
tändargas.




Övriga genrer av Alarik
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik