Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I absoluta ord skriver jag ofta.

I absoluta ord skriver jag ofta.

Meningar menade och korta.
Är poängen att sparas
den dag jag är borta?

Kanske tror jag på magi.
Möjligheten av kärlek
och barns fantasi.

Hemligt saknad gestaltad i ett fotografi,
visar mitt intresse med en knapp.

Av navelludd skriver jag min biografi.




Övriga genrer (Satir) av Alarik
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik