Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska mig önskar jag inte min fiende. del 2

Du sa du aldrig låg med vänner.
Jag sa jag kunde nog förstå,
att hur pass bra vi varandra känner,
skulle det ändå aldrig bli vi två.

Att vi tillslut hamnade i sängen,
var mest bara på en chans.
Meningen var att göra poängen:
att allt kan göras med viss balans.




Bunden vers av Alarik
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-28 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik