Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten, romantiken och spring i benen.

Jag ylar mot månen.
Berusad av mina egna ord.
Mitt ego är uppe ovan molnen.
Min plånbok ligger kvar på ett bord.

Jag älskar nu.
Jag älskar allt nu.
Jag älskar dig nu.

Jag springer över trottoaren.
Lyckans lyktor på mig lyser.
Halsduk och vett tappat igen.
Men jag gör allt, utom fryser.

Jag älskar dig nu.
Jag älskar allt nu.
Jag älskar nu.

Natten och romantiken.
Fängslad och biten.
Vin, kroppen och musiken.
Jag skiter i om jag imorgon är besviken.
Jag älskar dig nu.




Övriga genrer av Alarik
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-08 03:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, fantastiskt!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Alarik