Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Din gråt ljuder ut i tomheten,
brist på ansvar saknar tilltal.
Det ni två hade i hemligheten,
är nu bara du ensam i en sal.

Dystert grått kommer hösten,
ni brukade tända ett par ljus.
Tomheten ingen hör i rösten,
gråten ljuder ensamt i ditt hus.




Bunden vers av Alarik
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik