Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2004-2005

jag tar modet till och ringer

inga signaler bara ett klick

sedan ett automatiskt svar,
lämna ett ord eller mening kvar




Fri vers (Fri form) av Alarik
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-24 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik