Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rost

 

nötta vanor än håller ihop

likt rostig skärm envist på sin plats

liksom av gammal vana

betraktarens

det måste finnas en avsikt

med att dagar balanseras så exakt av nätter

till ett netto utan vinst

det är bara i gränssnittet vi kan andas

röra varandra

skygga njutningar




Fri vers av cilax VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-23 11:39



Bookmark and Share


  Rastervinkel
Snyggt! Gillar bilderna jag får av dina ord!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt