Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leken, den allvarsamma


Än längre från dig

 

 

Otaliga bilder drar hastigt förbi

skavda av tid och minnets

bräcklighet, ändå ofattbart starka

de som inte lämnat

hjärtat

 

Dina gnistrande ögon

rakt in i mina

obevekligt öppna

visade mig en sanning

 

Kommer inte ihåg

bara ett blint hål

där våra händer

gled isär

 

Du har förstått att

jag reser ensam

Du ropar mitt namn

samtidigt som du är osäker

på din egen väg

 

Tiden går, vi håller

oss kvar, vid minnen

medan vi färdas åt helt

olika håll

 

Har vi styrkan och modet

att ta ut kursen igen

tillbaka hem?

 

 

 

 




Fri vers av Söderman
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 16:25



Bookmark and Share


  axveronika
Bra skrivet
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman