Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HALLOWEN


Alla helgonafton tvåtusen tretton


Johnny uppstod från det döda som en zombie

på alla helgonaftonen

för att bitas och rivas medan ögonen hans

håller på att glöda alldeles röda

Och då de riktigt levande människorna

har blivit till hans föda

För kan ni inte se hur det ur hans äckliga mun

håller på att blöda

efter att han har tagit sig en och annan liten tugga

Och hör hur konstigt han håller på och bröla

Öhh Öhh Öhh

Smittsam som han är också

Och titta där

Där lyckades Johnny zombie precis skrämma

en liten flicka

så att hon börjar springa hem till sin mamma

medan hon skrikandes

håller på att böla

Ja, Johnny uppstod från det döda som en zombie

på alla helgonafton tvåtusen tretton

Och får ni syn på honom är det bäst att ni sätter fart

och slutar söla

Ja, om ni inte vill bli bitna då förstås..

Ken Cassel
23/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 22:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att jag hoppar över hallowen...det finns annat som är roligare...
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel