Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mineraler och sånt för en symbolnörd; diskhorester (dofter av 'dig'^^)


ferro; riv-järn och vitlöksrester

 

 

mornar

är vad jag gör

 

skriver dimpar och mår kanon i varje skottglugg

kulorna viner och spriten är till för rena händer

 

i vissa länder på min köksbänk där gränserna har överstegar som på en gär'sgård

seglar kråkor genom plåten bara för att de kan

 

vägrar ta mina erbjudna trästeg

flaxar lite extra över en vintervilande växt

 

medan språket sakta förändras under ny dagnings persiennsken

 

*

 


ferromoni

att ta sig ett järn

eller två

 

så klart vi kan gå

kom då

 

*

 

själv är bäste dräng sa pigan

och tog en snus

 

slipade sin lie och gick ut

till ängens längtan efter höstvila

 

harmoni

 

en vinters välkomnande

där längtan tryggas

av egen tillit

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 142 gånger
Publicerad 2013-10-24 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri