Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golden years

Gick ner mig i Bowie land
Low och Station to station,
Heroes det stinker Berlin
grå betong och Heroin

vet inte varför jag
inte vart här förr
så många platser
som jag besökt

en kick sökare
farligt förtjust
när det pulserar
elektricitet och
adrenalin




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal