Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egensinnig skildring av denna smärtfyllda upplevelse.....


Njursten !

Njursten !

Vassa nålar sticks i dej 

kan inte sitta, inte ligga

smärtan är enorm 

 

Pillrena blir legio 

akuten din instans

du kvider

det svider

du gnäller

på kvällen 

 

Men så får du lindringen

när du nästan

gått upp i limningen

en lättnad

ett lyckorus

förbättrad

i mörkret

ett ljus.......

 

------

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ett rent helvete. Som du beskriver ypperligt.



2013-10-24

  Palett
Bra text om smärta och lindring !
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska