Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkmaterialism

 

jag tar det jag behöver
jag ska åka till London
nehej du
joho du

en äppelpaj i stället för lunch
hur såg jag på det egentligen
det är min munk

nu vet jag the Big Apple
nu kommer det snö varför inte
nu har jag tänkt ett steg längre

John Cleese skäller på kyparen
eller också räknar han matte
fast det var ju inte det
jag menade

något symboliskt här med förväxling
och ett inre rum obviously
varifrån kom den där äppelpajen
någonting med hennes man

jag vet inte om det där är sant
nu ska jag nog åka till London




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-24 17:48



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Roligt!
2013-11-04

  Gerd Vading
Litet roligt det här med äppelpaj, munk(äppelmunk) och Big Apple.

2013-10-24

    ej medlem längre
meta- och blandpoetiskt. tonsäker framställning. nehej du joho du är lysande i alls in grälsjuka enkelhet.
2013-10-24

    ej medlem längre
Får mig att tänka på stressen, planering, packning inför resa.

Skulle kunna tänka mig Benny Hill som bakgrundsmusik. I kontrast till Fawlty Towers.

Trevligt ren text.

2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin