Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Minnet av Vega (Varmt tack för kommentar och ändringsförslag av Marcus Liljedahl


Haiku XXV

 

Vi sitter tysta

i väntan på avskedet

Oktoberregn

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 393 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-24 22:27



Bookmark and Share


  Lotta Th
Så värdigt och oerhört vackert.
Oktoberregn.
2013-11-05

  Magica VIP
Ah, läste om denna igen efter jag skrev min förra kommentar...
Detta är ju en minnesdikt... Då hade jag definitivt döpt om den till detta i rubriken! Det blir mer personligt kopplad till just den det handlar om då. :)
2013-10-28

  Magica VIP
Bra, fint vemod om oktobers avslut. Jag hade föreslagit ta bort strecket som står efter sista ordet dock.
2013-10-28

  Annie b'larsson VIP
Allvarsam, värdig, vacker.
2013-10-26

  Lollitta VIP
i väntan på avskedet


______________ Vad ?
2013-10-26

  Deva
Du skapar en speciell stämning,ett tungsinne - vilket förstärks av "oktober...
2013-10-25

  Marcus Liljedahl
varför inte bara 'oktoberregn'...?

2013-10-25

  Angel of love
Sorgsen..
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost