Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå?

höger

vänster

höger

vänster


en till

och

en till


en spark

ett slag

trampa lite

hoppa en stund


vänd andra kinden till

stå kvar där du är

var still


låt alla leka för ett litet tag

smält ihop och försvinn

kryp på alla fyra var dag


låt alla pissa på dig

låt alla skratta

men vadå?

Jag bjuder ju bara på mig...














Fri vers av Lone Wolf
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-24 23:47



Bookmark and Share


  amolunda
*ler* Bra skrivet om att bjussa på sig själv!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf