Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åker vidare...

ett vågat steg och jag kliver på

livets tåg i min ensamhet

vi far iväg och jag fyller lätt

alla vagnar med tomma platser och trasiga minnen


varje meter och varje sekund

här lättad i ljudet av tågets hårda slag

skakar om allt i min gamla värld

men skapar en förnyad själ


en enkel resa mot framtiden

jag nu äntligen vågar ta

får lämna sorgens tragiska ton

vid änden av min slutstation






Fri vers av Lone Wolf
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 00:58



Bookmark and Share


  amolunda
Hoppfullt vacker text! :)
2013-10-25

  Andreas Widell
Tåg ja... (Y) <--- tummen upp har jag hört! :)
2013-10-25

  Tarantaran
Finvacker mäktig
text...stämnings-
förstärkande
subtilsublim bild!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf