Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske bara gamla små fragment men splitter är splitter, sa det krossade klustret


eftertänksamhet

 

 

 

människor har minnen

 

 

även om inte tekniken längre

talar sin mentala skölds språk

 

visar sin skylt mot världen

leker sin lek och sina bråk

 

människor har minnen

oavsett

 

oavsett teknik och tråk

 

 

mäniskor har minnen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-25 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri