Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever helst själv...




du får aldrig mer en tår från mig

för jag vill aldrig någonsin mer igen

känna en endaste smekning från dig

du som söker efter materiella män


min kropp och själ äger bara jag

utan falska beräknande hyndor här

ni glamorösa som skapar er egen lag

där pengar är det enda som er framåt bär


jag är sexig

jag är smart

och tar mig nu framåt i livet

med en jävla fart












Bunden vers av Lone Wolf
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 02:45



Bookmark and Share


  amolunda
Självsäker framåtanda här...Gillas mycket! :)
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf