Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid är det enda du inte kan påverka


Om tid

Det finns en tid för att leva
Det finns en tid för att dö

Det finns en tid för att skratta
och en tid för att tvivla

En tid för att dansa
En tid för att leka
och en tid för att vara

En tid för att flyga
och en tid för att landa

En tid för att acceptera
och en tid för att överleva

En tid för att läka
och en tid för att sys ihop

Det finns en tid för stjärnor
och en tid för himlen

Det finns en tid för snöfall i december
och vitsippor i maj

Det finns en tid för evigheten

Det finns en tid för att vara du
Och det finns en tid för att vara jag




Övriga genrer av Johanna Linder
Läst 234 gånger
Publicerad 2013-10-25 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Linder
Johanna Linder