Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger mig ner igen




Löv som faller ner

droppar av regn

levande runt min starka kropp

jag faller sakta ner

kysser jorden och ler

min själ är svag

men jag är stark

kryper fram här

du ler

när jag värmer mig med trädets bark

jag dansar runt ett träd av hat

försöker ta mig fram och leva

suga i mig av livets fat

men icke det går

orkar inte mer

lägger mig ner igen och fäller en tår




Fri vers av Lone Wolf
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf