Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ångest, men också om borderline


ångest för ångest ( choka )



skulle du vilja

leva och ha ångest för

din egen ångest?

knappast; men många måste

vara oroligast

för lyckliga dagar

för de förstör dem

lätt själva; med svartsjuka...

anklagelser... ilska

över gammalt skit...

som torkat, bränts fast...

alla får lida

när de minst anar det...


när man skall vara lyckligast.




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 20:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Cirklar o spiraler som håller hårdast tag... Jag har oxå ofta svårast att uppskatta nuet, fastän man såväl behöver det nu...
2013-10-27

  ULJO
Träffsäkert och bra skriftat. Mycket igenkännde för många
2013-10-25

    Lone Wolf
Känner igen detta..
Ärligt å bra!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran